Autorijschool Van Loosbroek

Alle details over Autorijschool Van Loosbroek.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Van Loosbroek ligt op 56%, 61 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Direct aan de slag met de voorbereiding op je eerste rijles? Doe hier gratis online theorie-training. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je van start met rijles bij Autorijschool Van Loosbroek? Dan heb je keuze uit 1 examenlocaties: Den Bosch.

Telefoonnummer en adresgegevens van Autorijschool Van Loosbroek.

Deze rijschool vind je in Heesch. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Heufke 1, 5384MJ Heesch. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: (0412) 45 25 64. Het KvK-nummer van de rijschool is: 160461900000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 7830A2.

Waar zit Autorijschool Van Loosbroek (kaart, routebeschrijving)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige rijscholen in regio Heesch.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Heesch. Heb je deze rijscholen al bekeken? Van der Steen t.h.o.d.n. NXXT en Autorijschool A. van der Aa.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Van Loosbroek

Slagingspercentage

56

Aantal examens

61

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0412) 45 25 64

Adres

Heufke 1

Postcode

5384MJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

160461900000

Rijschoolnummer

7830A2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Van Loosbroek”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Van Loosbroek
Autorijschool Van Loosbroek

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo