Verkeersschool Sens

Op deze pagina lees je alles over Verkeersschool Sens.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Sens is 20%, 5 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Verkeersschool Sens biedt ook beroepsopleiding(en): taxi. Deze rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: motor, auto, bromfiets. Start je met les bij Verkeersschool Sens? Je hebt keus uit 2 CBR examenlocaties: Amsterdam, Zaandam. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorie boek scooter of auto.

Contactgegevens en telefoonnummer van Verkeersschool Sens.

De rijschool heeft een locatie in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Bernard Loderstraat 61A, 1063PD Amsterdam. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@verkeersschoolsens.nl. Bellen? Het telefoonnummer is 646917711, of 646917711. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: verkeersschoolsens.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 557595050000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 6875F5.

In welke plaats vind ik Verkeersschool Sens precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige rijscholen in regio Amsterdam.

Klik hier voor alle Rijscholen in Amsterdam. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Versnelling en Elias Sharaf Rijschool.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Verkeersschool Sens

Slagingspercentage

20

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

info@verkeersschoolsens.nl

Telefoon

646917711

Telefoon-nr

646917711

Website

verkeersschoolsens.nl

Adres

Bernard Loderstraat 61A

Postcode

1063PD

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zaandam

KvK-nummer

557595050000

Rijschoolnummer

6875F5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Sens”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo