Verkeersschool Sens

Lees meer over Verkeersschool Sens.

Praktijkles volg je hier met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Sens is 11%, 9 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Verkeersschool Sens biedt ook beroepsopleiding(en): taxi. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto, bromfiets. Ga je van start met rijlessen bij Verkeersschool Sens? Je rij-examen doe je bij een van de 2 examenlocaties van het CBR: Amsterdam, Zaandam. Binnenkort je theorie behalen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het auto rijbewijs.

Telefoonnummer en adresgegevens van Verkeersschool Sens.

Je vindt deze school in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Bernard Loderstraat 61A, 1063PD Amsterdam. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@verkeersschoolsens.nl. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 646917711, of 646917711. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, verkeersschoolsens.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 557595050000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6875F5.

Waar vind ik Verkeersschool Sens precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de buurt van Amsterdam.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: DriveNow en Naoual’s License.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool Sens

Slagingspercentage

11

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

info@verkeersschoolsens.nl

Telefoon

646917711

Telefoon-nr

646917711

Website

verkeersschoolsens.nl

Adres

Bernard Loderstraat 61A

Postcode

1063PD

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zaandam

KvK-nummer

557595050000

Rijschoolnummer

6875F5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Sens”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo