Autorijschool Drive Fresh Zaandam ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Autorijschool Drive Fresh

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Drive Fresh.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Drive Fresh ligt op 42%, 60 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Kies je ervoor lessen te volgen bij Autorijschool Drive Fresh? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR-examenlocaties: Zaandam. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Beste auto theorieboek, gratis oefenen & rijles korting

Voordelig je auto rijbewijs halen? Bekijk de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een 100% gratis proefles aan in jouw regio!

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool Drive Fresh.

Deze rijschool is gevestigd in Zaandam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Vurehout 134, 1507EC Zaandam. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 16 78 06 56. Het KvK-nummer van de rijschool is: 597970450000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 5054H8.

Waar bezoek ik Autorijschool Drive Fresh?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Meer rijscholen in de regio Zaandam.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Zaandam. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Autorijschool Math van der Mullen thodn NXXT en Rijschool Maikel.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Drive Fresh

Slagingspercentage

42

Aantal examens

60

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Adres

Vurehout 134

Postcode

1507EC

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

597970450000

Rijschoolnummer

5054H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Drive Fresh”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Drive Fresh
Autorijschool Drive Fresh

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo