Rijschool Timeta

Alle details over Rijschool Timeta.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Timeta is 55%, 216 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Haal je liever eerst je theorie? Deze rijschool biedt theorielessen voor: auto. Kies je voor lessen bij Rijschool Timeta? Je examen doe je bij een van de 2 CBR locaties: Zwolle, Emmeloord. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek voor de motor, auto of scooter.

Adres- en contactgegevens van Rijschool Timeta.

De school heet een locatie in Kampen. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Industrieweg 3S, 8263AA Kampen. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: [email protected]. Telefonisch contact met de rijschool? (038) 332 24 39. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: timeta.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 817685910000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1425R2.

In welke plaats zit Rijschool Timeta (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Kampen.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Kampen. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: van ‘t Oever Rijopleiding en De Nieuwe Rijschool.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Timeta

Slagingspercentage

55

Aantal examens

216

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(038) 332 24 39

Website

timeta.nl

Adres

Industrieweg 3S

Postcode

8263AA

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle, Emmeloord

KvK-nummer

817685910000

Rijschoolnummer

1425R2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Timeta”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo