Rijschool van Eden

Alle gegevens van Rijschool van Eden.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool van Eden is 67%, 12 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Direct aan de slag met de voorbereiding op je eerste rijles? Doe hier gratis online theorie-training. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Rijles volgen bij Rijschool van Eden? Je rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Zwolle.

Korting rijlessen & auto theorie oefenen

Geld besparen op je autorijbewijs? Maak gebruik van de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een 100% gratis proefles aan in jouw regio!

Alle contact- en adresgegevens van Rijschool van Eden.

De rijschool is te vinden in Kampen. Op zoek naar de adresgegevens? Ariohof 1, 8262WL Kampen. Bellen? Het telefoonnummer is 06 11 76 70 87. Het KvK-nummer van de school is 769627840000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 6800U6.

Waar vind je Rijschool van Eden precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige scholen in de regio Kampen.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Kampen. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool De Krosse en Carwell Verkeersschool.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool van Eden

Slagingspercentage

67

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 11 76 70 87

Adres

Ariohof 1

Postcode

8262WL

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

769627840000

Rijschoolnummer

6800U6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool van Eden”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo