Yesss Rijschool

Alle informatie over Yesss Rijschool.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Yesss Rijschool ligt op 33%, 9 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Yesss Rijschool? Je kunt kiezen uit 1 examenlocaties van CBR: Zwolle. Zo snel mogelijk je theorie certicaat behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Contactgegevens en telefoonnummer van Yesss Rijschool.

De rijschool heeft een vestiging in Kampen. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Luit 38, 8265RH Kampen. De school is telefonisch bereikbaar op 0630947188. Het KvK-nummer van de school is 705020210000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1460N6.

In welke plaats vind je Yesss Rijschool precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Kampen.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Kampen. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? West Driving en Autorijschool Magic.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Yesss Rijschool

Slagingspercentage

33

Aantal examens

9

Telefoon-nr

0630947188

Adres

Luit 38

Postcode

8265RH

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

705020210000

Rijschoolnummer

1460N6

Reviews

0.0
6
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Laura

  Vorige maand in één keer geslaagd voor het praktijkexamen. Saeid is een hele fijne instructeur. Hij stelt je op je gemak, is altijd vrolijk en toont interesse. Ik kan hem iedereen aanraden.

 2. Dawan

  Dankzij saeid ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijexamen. Hij geeft praktijkgericht les en neemt ook echt de tijd om alles goed uit te leggen. Dankzij hem heb ik met veel zelfvertrouwen mijn examen gedaan. Heel erg bedankt saeid

 3. Moo

  Super goeie rijschool

 4. Meike van Doorn

  Super tevreden over deze rijschool. Heeft mijn dochter perfect lesgegeven. Zij is in 1x geslaagd. Echt aan te raden. Dank je wel.

 5. mark capelle

  super goeie rijinstructeur waar je goed van kan leren en mee kan lachen heb altijd met plezier bij hem gelest was altijd optijd en vriendelijk dankje wel saeid voor de goeie en fantastische lessen

 6. Yentl Bekhof

  Fantastische instructeur die heel vriendelijk en praktijkgericht autorijlessen geeft!
  1e keer geslaagd met 17 lessen mede dankzij de instructeur en eigenaar van deze rijschool.
  Saeid , heel hartelijk bedankt!!!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo