Yesss Rijschool

Alles op een rijtje over Yesss Rijschool.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Yesss Rijschool is 25%, 8 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Les je bij Yesss Rijschool? Dan heb je de keuze uit 1 CBR-afrijdlocaties: Zwolle.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Yesss Rijschool.

Deze school vind je in Kampen. De adresgegevens zijn als volgt: Luit 38, 8265RH Kampen. De rijschool is telefonisch te bereiken op 630947188. Het KvK-nummer van de rijschool is: 705020210000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1460N6.

Waar vind je Yesss Rijschool precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Kampen.

Bekijk hier alle Rijscholen in Kampen. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Marenk Rijopleidingen en Energy Traffic Education.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Yesss Rijschool

Slagingspercentage

25

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

630947188

Adres

Luit 38

Postcode

8265RH

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

705020210000

Rijschoolnummer

1460N6

Reviews

0.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. mark capelle

    super goeie rijinstructeur waar je goed van kan leren en mee kan lachen heb altijd met plezier bij hem gelest was altijd optijd en vriendelijk dankje wel saeid voor de goeie en fantastische lessen

  2. Yentl Bekhof

    Fantastische instructeur die heel vriendelijk en praktijkgericht autorijlessen geeft!
    1e keer geslaagd met 17 lessen mede dankzij de instructeur en eigenaar van deze rijschool.
    Saeid , heel hartelijk bedankt!!!

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo