Yesss Rijschool

Alle details over Yesss Rijschool.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Yesss Rijschool ligt op 40%, 5 personen deden examen (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Yesss Rijschool? Je examen doe je bij één van de 1 CBR afrijdlocatie: Zwolle. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het cbr theorie boek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Yesss Rijschool.

Deze school is gevestigd in Kampen. Hierbij de adresgegevens van de school: Luit 38, 8265RH Kampen. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 0630947188. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 705020210000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1460N6.

In welke plaats vind je Yesss Rijschool (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Kampen.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Kampen. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Jaap Speelziek en Verkeersschool Wierks B.V..

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Yesss Rijschool

Slagingspercentage

40

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0630947188

Adres

Luit 38

Postcode

8265RH

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

705020210000

Rijschoolnummer

1460N6

Reviews

0.0
6
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Laura

  Vorige maand in één keer geslaagd voor het praktijkexamen. Saeid is een hele fijne instructeur. Hij stelt je op je gemak, is altijd vrolijk en toont interesse. Ik kan hem iedereen aanraden.

 2. Dawan

  Dankzij saeid ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijexamen. Hij geeft praktijkgericht les en neemt ook echt de tijd om alles goed uit te leggen. Dankzij hem heb ik met veel zelfvertrouwen mijn examen gedaan. Heel erg bedankt saeid

 3. Moo

  Super goeie rijschool

 4. Meike van Doorn

  Super tevreden over deze rijschool. Heeft mijn dochter perfect lesgegeven. Zij is in 1x geslaagd. Echt aan te raden. Dank je wel.

 5. mark capelle

  super goeie rijinstructeur waar je goed van kan leren en mee kan lachen heb altijd met plezier bij hem gelest was altijd optijd en vriendelijk dankje wel saeid voor de goeie en fantastische lessen

 6. Yentl Bekhof

  Fantastische instructeur die heel vriendelijk en praktijkgericht autorijlessen geeft!
  1e keer geslaagd met 17 lessen mede dankzij de instructeur en eigenaar van deze rijschool.
  Saeid , heel hartelijk bedankt!!!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo