Yesss Rijschool

Alle gegevens over Yesss Rijschool.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Yesss Rijschool is 14%, 7 personen legden examen af (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Yesss Rijschool? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Zwolle.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Yesss Rijschool.

De rijschool is te vinden in Kampen. Dit zijn de adresgegevens: Luit 38, 8265RH Kampen. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 0630947188. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 705020210000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1460N6.

Waar vind je Yesss Rijschool?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Kampen. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Hamer V.O.F. en Rijschool Motodrome.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Yesss Rijschool

Slagingspercentage

14

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0630947188

Adres

Luit 38

Postcode

8265RH

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

705020210000

Rijschoolnummer

1460N6

Reviews

0.0
6
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Laura

  Vorige maand in één keer geslaagd voor het praktijkexamen. Saeid is een hele fijne instructeur. Hij stelt je op je gemak, is altijd vrolijk en toont interesse. Ik kan hem iedereen aanraden.

 2. Dawan

  Dankzij saeid ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijexamen. Hij geeft praktijkgericht les en neemt ook echt de tijd om alles goed uit te leggen. Dankzij hem heb ik met veel zelfvertrouwen mijn examen gedaan. Heel erg bedankt saeid

 3. Moo

  Super goeie rijschool

 4. Meike van Doorn

  Super tevreden over deze rijschool. Heeft mijn dochter perfect lesgegeven. Zij is in 1x geslaagd. Echt aan te raden. Dank je wel.

 5. mark capelle

  super goeie rijinstructeur waar je goed van kan leren en mee kan lachen heb altijd met plezier bij hem gelest was altijd optijd en vriendelijk dankje wel saeid voor de goeie en fantastische lessen

 6. Yentl Bekhof

  Fantastische instructeur die heel vriendelijk en praktijkgericht autorijlessen geeft!
  1e keer geslaagd met 17 lessen mede dankzij de instructeur en eigenaar van deze rijschool.
  Saeid , heel hartelijk bedankt!!!

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo