Rijschool Suler

Alles wat je wilt weten over Rijschool Suler.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Suler ligt op 81%, 67 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Rijschool Suler biedt ook beroepsopleiding(en), . (Praktijk)les volgen bij Rijschool Suler? Dan heb je keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Haarlem. Binnenkort je theorie behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijschool Suler.

Je vindt deze rijschool in Haarlem. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Monteverdistraat 94, 2035PH Haarlem. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 24 29 85 70. Ze hebben een eigen site met meer informatie: suler.nl. Het KvK-nummer van de school is: 851341550000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9097F3.

In welke plaats zit Rijschool Suler?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige scholen in de buurt van Haarlem.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Haarlem. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Victory en Rijschool Smart.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool Suler

Slagingspercentage

81

Aantal examens

67

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 24 29 85 70

Website

suler.nl

Adres

Monteverdistraat 94

Postcode

2035PH

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem

KvK-nummer

851341550000

Rijschoolnummer

9097F3

Reviews

0.0
0
0
0
1
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Anoniem

    Rijlessen zijn perfect, maar de vieze berichtjes die je achteraf krijgt niet

  2. Suzan

    Na 35 lessen (pakket van 2000 euro) kwam de rijschool erachter dat mijn dochter beter kon overstappen naar een andere rijschool omdat ze het schakelen niet onder de knie zou krijgen. Hier was ik niet te spreken over want hoeveel lessen heb je nodig om dit als instructeur door te hebben? Haar nieuwe rijschool gaf haar toch een proefles in een geschakelde wagen en kwam tot de conclusie dat zij prima kan schakelen, maar wel een concentratie probleem heeft. Rijschool Sular heeft nooit contact met mij opgenomen om te bespreken of deze rijschool wel de beste optie was. Hebben haar 35 lessen (ongeveer een jaar!!!!) lekker rondjes laten rijden en niet de moeite genomen om mij te informeren. Mijn dochter kwam vaak vermoeid en verdrietig uit een les omdat er wel werd gezegd dat ze minder goed was dan de gemiddelde eh door haar zou het slagingspercentage van de rijschool naar beneden worden gehaald. Hier heb ik wel een keer over gebeld maar dit lag uiteraard niet aan de instructeur maar wel aan het gedrag van mijn dochter. Nadat ik een tikkie van een paar honderd euro kreeg voor lessen buiten het pakket en ik vroeg hoe dit kwam werd er medegedeeld dat ze maar naar een andere rijschool moest gaan met automaat auto’s. Hierop heb ik gevraagd of ik dan het examengeld retour kreeg omdat ze nooit examen had gedaan. Dit kreeg ik niet terug omdat er al 4 lessen buiten het pakket waren genomen. Hier wist ik niets van maar oké, heb hier nog een keer contact over gehad maar het geld ben ik kwijt. Ze lest nu bij een rijschool die haar zelfvertrouwen terug geeft en als hij ziet dat haar concentratie wat afneemt haar helpt om deze te herpakken. Het slagingspercentage van rijschool Sular is hoog omdat ze lastige leerlingen wegsturen. Hier kwamen wij helaas achter nadat onze dochter gestopt was. Denk goed na voor je met ze in zee gaat. Er zijn betere en lievere instructeurs om je rijbewijs bij te halen!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo