Autorijschool Moerman

Alles over Autorijschool Moerman.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Moerman is 53%, 62 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Kies je voor les bij Autorijschool Moerman? Het afrijden is dan bij een van de 2 CBR locaties: Amsterdam, Haarlem. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijles met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijschool Moerman.

Deze school vind je in Hoofddorp. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Nienke van Hichtumstraat 73, 2135RM Hoofddorp. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: . Het KvK-nummer van de rijschool is: 630745160000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 2125W1.

Wat is de locatie van Autorijschool Moerman (route & kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Hoofddorp.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Hoofddorp. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Stuivenvolt en Autorijschool Sandra Bakker.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Moerman

Slagingspercentage

53

Aantal examens

62

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Adres

Nienke van Hichtumstraat 73

Postcode

2135RM

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem

KvK-nummer

630745160000

Rijschoolnummer

2125W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Moerman”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo