Autorijschool Moerman

Alles over Autorijschool Moerman.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Moerman ligt op 40%, 35 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Lessen volgen bij Autorijschool Moerman? Je hebt de keuze uit 2 CBR examenlocaties: Amsterdam, Haarlem. Deze rijschool biedt ook rijles aan met een auto met automaat.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijschool Moerman.

De school heeft een vestiging in Hoofddorp. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Nienke van Hichtumstraat 73, 2135RM Hoofddorp. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 630745160000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2125W1.

Waar bezoek je Autorijschool Moerman?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige rijscholen in de buurt van Hoofddorp.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Hoofddorp. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Stuivenvolt en Bob Postmus.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Moerman

Slagingspercentage

40

Aantal examens

35

Rijles met automaat

Beschikbaar

Adres

Nienke van Hichtumstraat 73

Postcode

2135RM

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem

KvK-nummer

630745160000

Rijschoolnummer

2125W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Moerman”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo