Autorijschool Moerman

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Moerman.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Moerman ligt op 48%, 50 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Autorijschool Moerman? Afrijden doe je bij een van de 2 examenlocaties van CBR: Amsterdam, Haarlem. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorieboek motor of auto.

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool Moerman.

Deze rijschool is gevestigd in Hoofddorp. De adresgegevens zijn als volgt: Nienke van Hichtumstraat 73, 2135RM Hoofddorp. Het telefoonnummer van de rijschool is . Het KvK-nummer van deze school is: 630745160000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2125W1.

Waar vind ik Autorijschool Moerman (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Hoofddorp.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Hoofddorp. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool RemCootsj en Rijschool Yolanda.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Moerman

Slagingspercentage

48

Aantal examens

50

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Adres

Nienke van Hichtumstraat 73

Postcode

2135RM

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem

KvK-nummer

630745160000

Rijschoolnummer

2125W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Moerman”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo