Verkeersschool John Sleeking

Lees alles over Verkeersschool John Sleeking.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool John Sleeking is 40%, 42 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto. Les volgen bij Verkeersschool John Sleeking? Dan heb je de keuze uit 2 examenlocaties van het CBR: Schelluinen, Breda.

Telefoonnummer en contactgegevens van Verkeersschool John Sleeking.

Deze school heeft een vestiging in Made. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Kastanjelaan 93, 4921CJ Made. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op . Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: cudriving.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 542247210000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1917K8.

In welke plaats vind ik Verkeersschool John Sleeking precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Bekijk alle Rijscholen in Made. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Pro Succes en Autorijschool Ron Ouwens.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Verkeersschool John Sleeking

Slagingspercentage

40

Aantal examens

42

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

cudriving.nl

Adres

Kastanjelaan 93

Postcode

4921CJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen, Breda

KvK-nummer

542247210000

Rijschoolnummer

1917K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool John Sleeking”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool John Sleeking
Verkeersschool John Sleeking

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo