Rijschool Driva

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Driva.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Driva is 67%, 15 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Rijschool Driva? Je hebt keus uit 1 CBR locaties: Haarlem. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek.

Contact & telefoon van Rijschool Driva.

Deze school heeft een locatie in Haarlem. De adresgegevens: Staalstraat 13, 2033XG Haarlem. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 651255760000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 4768W6.

In welke plaats vind je Rijschool Driva precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle andere rijscholen in de regio Haarlem.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Haarlem. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool de Meteoriet en Autorijschool Drivers Seat.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Rijschool Driva

Slagingspercentage

67

Aantal examens

15

Auto

Beschikbaar

Telefoon

blank

Telefoon-nr

blank

Adres

Staalstraat 13

Postcode

2033XG

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem

KvK-nummer

651255760000

Rijschoolnummer

4768W6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Driva”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo