Rijschool Driva

Alle informatie over Rijschool Driva.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Driva is 42%, 26 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Rijschool Driva? Je hebt de keuze uit 1 CBR examenlocaties: Haarlem. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter of auto.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool Driva.

De school is te vinden in Haarlem. Op zoek naar adresgegevens? Staalstraat 13, 2033XG Haarlem. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op . Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 651255760000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4768W6.

In welke plaats zit Rijschool Driva (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Meer rijscholen in regio Haarlem.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Haarlem. Check ook deze rijscholen: Autorijschool Michel Rikkers en Rijcoach.com.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool Driva

Slagingspercentage

42

Aantal examens

26

Auto

Beschikbaar

Adres

Staalstraat 13

Postcode

2033XG

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem

KvK-nummer

651255760000

Rijschoolnummer

4768W6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Driva”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo