Rijschool Driva

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Driva.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Driva ligt op 65%, 20 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Start je met rijles bij Rijschool Driva? Afrijden doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Haarlem.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijschool Driva.

De school heet een locatie in Haarlem. De adresgegevens zijn als volgt: Staalstraat 13, 2033XG Haarlem. Je bereikt de rijschool per telefoon via . De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 651255760000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 4768W6.

In welke plaats vind je Rijschool Driva (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Haarlem. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool 023 en Autorijschool Het Noorden.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Driva

Slagingspercentage

65

Aantal examens

20

Auto

Beschikbaar

Adres

Staalstraat 13

Postcode

2033XG

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem

KvK-nummer

651255760000

Rijschoolnummer

4768W6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Driva”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo