Verkeersschool Van der Haven

Alle gegevens over Verkeersschool Van der Haven.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Van der Haven ligt op 97%, 32 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs AVB). Kies je ervoor te lessen bij Verkeersschool Van der Haven? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocatie van het CBR: Rotterdam*.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Verkeersschool Van der Haven.

Je vindt deze school in Haastrecht. Hierbij de adresgegevens: Madelief 16, 2851ZJ Haastrecht. Bellen kan, het telefoonnummer is 06-14448834. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 513241130000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7053H8.

Waar bezoek ik Verkeersschool Van der Haven?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in de regio Haastrecht.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Haastrecht. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool A. van Noort en Rijschool VLNR.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool Van der Haven

Slagingspercentage

97

Aantal examens

32

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-14448834

Adres

Madelief 16

Postcode

2851ZJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

513241130000

Rijschoolnummer

7053H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Van der Haven”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Van der Haven
Verkeersschool Van der Haven

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo