Autorijschool Rij-Pro

Alle gegevens van Autorijschool Rij-Pro.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Rij-Pro ligt op 44%, 144 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Rij-Pro? Dan heb je de keuze uit 1 CBR afrijdlocaties: Gouda. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Rij-Pro.

De rijschool heeft een locatie in Waddinxveen. Op zoek naar adresgegevens? Hugo Poortmanstraat 5, 2742MP Waddinxveen. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06-45518006. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 534241310000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 8044K3.

Waar vind ik Autorijschool Rij-Pro (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige rijscholen in de regio Waddinxveen.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Waddinxveen. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Gulpinar en Rijschool van der Vinne.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Rij-Pro

Slagingspercentage

44

Aantal examens

144

Telefoon-nr

06-45518006

Adres

Hugo Poortmanstraat 5

Postcode

2742MP

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda

KvK-nummer

534241310000

Rijschoolnummer

8044K3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Rij-Pro”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo