Drive Time

Alle informatie die je nodig hebt over Drive Time.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Drive Time is 43%, 21 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Begin vandaag nog: je kunt direct aan de slag met gratis online theorie training. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Rijles volgen bij Drive Time? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 examenlocatie van het CBR: Gouda.

Adresgegevens en telefoonnummer van Drive Time.

De school is te vinden in Gouda. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Tjotterwerf 15, 2804LL Gouda. Bellen kan via: 616307129. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijschooldrivetime.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 560585270000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 3339X3.

In welke plaats vind je Drive Time precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere rijscholen in de buurt van Gouda.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Gouda. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Auto- en Motorrijschool Klaas Benschop en rijschool Jaco.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Drive Time

Slagingspercentage

43

Aantal examens

21

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

616307129

Website

rijschooldrivetime.nl

Adres

Tjotterwerf 15

Postcode

2804LL

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda

KvK-nummer

560585270000

Rijschoolnummer

3339X3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Drive Time”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo