Drive Time

Alle informatie die je nodig hebt over Drive Time.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Drive Time ligt op 35%, 43 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Drive Time? Afrijden doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Gouda. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het auto theorieboek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Drive Time.

De rijschool heeft een vestiging in Gouda. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Tjotterwerf 15, 2804LL Gouda. Iemand van de rijschool spreken? Bel 616307129. Deze rijschool heeft een eigen website, rijschooldrivetime.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 560585270000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 3339X3.

Waar vind je Drive Time (routebeschrijving en kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle rijscholen in Gouda.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Gouda. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Rijschool De Parel en Autorijschool Ronny van Dockum opleidingen.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Drive Time

Slagingspercentage

35

Aantal examens

43

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

616307129

Website

rijschooldrivetime.nl

Adres

Tjotterwerf 15

Postcode

2804LL

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda

KvK-nummer

560585270000

Rijschoolnummer

3339X3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Drive Time”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo