New Drivers

(1 klantbeoordeling)

Op deze pagina ontdek je alles over New Drivers.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van New Drivers ligt op 57%, 53 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Kun je wat hulp gebruiken voor het theorie-examen? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Kies je voor les bij New Drivers? Je hebt keus uit 2 examenlocaties: Zoetermeer, Gouda. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het cbr theorie boek.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van New Drivers.

Je vindt deze rijschool in Waddinxveen. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Gerstakker 19, 2743ES Waddinxveen. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@newdrivers.nl. Iemand van de rijschool spreken? Bel 0182-785786, of 06 51 40 42 84. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: newdrivers.nl/. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 713938460000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1974F1.

In welke plaats vind ik New Drivers precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige scholen in regio Waddinxveen.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Waddinxveen. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: All-4-U Rijopleidingen en Autorijschool Sisters Ouled.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: New Drivers

Slagingspercentage

57

Aantal examens

53

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@newdrivers.nl

Telefoon

0182-785786

Telefoon-nr

06 51 40 42 84

Website

newdrivers.nl/

Adres

Gerstakker 19

Postcode

2743ES

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Gouda

KvK-nummer

713938460000

Rijschoolnummer

1974F1

1 review for New Drivers

4.0
0
1
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Jarno van der Smit

    Ik heb zelf na 2 pogingen mijn rijbewijs gehaald dankzij Ronald.
    Het is een man die je positieve kritiek geeft en soms op je zenuwen kan werken, echter doet hij dit wel zodat je jezelf af kan vragen wat er precies misging. Ronald kivits doet NewDrivers niet om zijn hypotheek en energierekening te kunnen betalen, hij wilt mensen helpen door hun rijbewijs te halen en dat op zijn persoonlijke manier. Ronald heeft geen personeel in dienst en is af en toe tot laat nog met je in contact over strategiën voor het halen van jouw rijbewijs. Indien je in de omgeving Gouda, Waddinxveen of Boskoop woont is Ronald zeker aan te raden. Een slagingspercentage van 57% is niet enorm hoog, uit ervaring kan ik zeggen dat dat alleen maar aan jezelf ligt. Bel of e-mail Ronald en zog ervoor dat je op een goede manier je rijbewijs haalt.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo