Motorrijschool Sediki

Op deze pagina vind je alles over Motorrijschool Sediki.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Motorrijschool Sediki ligt op 0%, 4 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs AVB). Kies je voor lessen bij Motorrijschool Sediki? Het afrijden is dan bij een van de 2 CBR locaties: Utrecht, Harderwijk. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Motorrijschool Sediki.

Deze school vind je in Waddinxveen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Enkelspoor 46, 2742MZ Waddinxveen. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 40 21 93 20. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 865634240000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1082N4.

Waar vind ik Motorrijschool Sediki (route & kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere scholen in Waddinxveen.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Waddinxveen. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Lesnemen en Motorrijschool Motori.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Motorrijschool Sediki

Slagingspercentage

0

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 40 21 93 20

Adres

Enkelspoor 46

Postcode

2742MZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht, Harderwijk

KvK-nummer

865634240000

Rijschoolnummer

1082N4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorrijschool Sediki”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo