Motorrijschool Sediki

Op deze pagina ontdek je alles over Motorrijschool Sediki.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Motorrijschool Sediki is 67%, 18 personen legden examen af (rijbewijs AVB). Lessen volgen bij Motorrijschool Sediki? Dan kun je kiezen uit 4 CBR-afrijdlocaties: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leusden. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter of auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Motorrijschool Sediki.

Deze school vind je in Waddinxveen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Enkelspoor 46, 2742MZ Waddinxveen. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 40 21 93 20. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 865634240000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1082N4.

Waar bezoek je Motorrijschool Sediki?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Waddinxveen.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Waddinxveen. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Rob Kemp en Rijschool Berbers.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Motorrijschool Sediki

Slagingspercentage

67

Aantal examens

18

Telefoon-nr

06 40 21 93 20

Adres

Enkelspoor 46

Postcode

2742MZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leusden

KvK-nummer

865634240000

Rijschoolnummer

1082N4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorrijschool Sediki”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo