Autorijschool Get on

Alle informatie over Autorijschool Get on.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Get on is 36%, 25 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Ga je voor les bij Autorijschool Get on? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Gouda.

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool Get on.

De rijschool heeft een locatie in Waddinxveen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Ringvaartsingel 46, 2741JL Waddinxveen. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Je bereikt de rijschool per telefoon via 06-42955557. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 523289020000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 2334R5.

In welke plaats vind ik Autorijschool Get on?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Meer rijscholen in Waddinxveen.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Waddinxveen. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool Elouiza en van Herk rijopleidingen.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Autorijschool Get on

Slagingspercentage

36

Aantal examens

25

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-42955557

Adres

Ringvaartsingel 46

Postcode

2741JL

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda

KvK-nummer

523289020000

Rijschoolnummer

2334R5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Get on”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo