Rijschool Narcis

Lees meer over Rijschool Narcis.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Narcis is 45%, 40 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Les volgen bij Rijschool Narcis? Dan heb je keuze uit 1 CBR-afrijdlocaties: Amsterdam.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Narcis.

De school is gevestigd in Amsterdam. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Joan Melchior Kemperstr 39D, 1051TH Amsterdam. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op (020) 688 19 74, of 06 81 20 38 83. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 503295880000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5579A1.

Waar vind je Rijschool Narcis?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige scholen in regio Amsterdam.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: rijschool sabiel en Save Rijopleiding.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool Narcis

Slagingspercentage

45

Aantal examens

40

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(020) 688 19 74

Telefoon-nr

06 81 20 38 83

Adres

Joan Melchior Kemperstr 39D

Postcode

1051TH

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

503295880000

Rijschoolnummer

5579A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
2

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Ahmoud

    Rijlessen waren niet op niveau en veel lessen waren nutteloos plus de man was heel geirriteerd tijdens de rijlessen. Met zo een lage slagingspercentage is het niveau ook wel te begrijpen. Overal een slechte ervaring en adviseer niemand om hun zelf, zoon of dochter bij deze rijles te laten rijden.

  2. Dominique Postma

    Ik zou het liefst geen sterren geven aan deze rijschool. Heb pas na 3 keer afgereden. De lessen worden veel op industrie terrein gehouden en minder in de stad zo deed ik er zo een 70 lesuren over. En de man is heel ongeduldig en geïrriteerd als hij je wat wilt uitleggen. Dus na 3 keer gehaald maar echt een slechte rij ervaring en ik kon veel goedkoper uit zijn als ik gewoon normaal praktijkles kreeg in de stad en vaker op de snelweg

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo