Autorijschool “Motivatie”

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool “Motivatie”.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool “Motivatie” ligt op 46%, 92 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Rijles volgen bij Autorijschool “Motivatie”? Rij-examen doe je bij een van de 2 CBR-afrijdlocaties: Amsterdam, Haarlem. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool “Motivatie”.

De rijschool heeft een locatie in Amsterdam. Op zoek naar de adresgegevens? Knokkestraat 90, 1066WK Amsterdam. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 53 12 11 61. Het KvK-nummer van de rijschool is 332294850000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 2234W2.

Waar vind je Autorijschool “Motivatie” precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Amsterdam.

Klik hier voor meer Rijscholen in Amsterdam. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Verkeersschool E. Palm en Berry Hof Rijopleidingen.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool “Motivatie”

Slagingspercentage

46

Aantal examens

92

Telefoon-nr

06 53 12 11 61

Adres

Knokkestraat 90

Postcode

1066WK

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem

KvK-nummer

332294850000

Rijschoolnummer

2234W2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool “Motivatie””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool “Motivatie”
Autorijschool “Motivatie”

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo