Amsterdam Evergo

Alle informatie over Amsterdam Evergo.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Amsterdam Evergo is 0%, 1 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Ga je lessen volgen bij Amsterdam Evergo? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties: Amsterdam.

Contactgegevens en telefoonnummer van Amsterdam Evergo.

De school heeft een vestiging in Heerhugowaard. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Weerelaan 53, 1705EB Heerhugowaard. Ga je voor een proefles? Neem contact op via info@rijschool-evergo.nl. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 10 62 76 38. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 554564480000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 5434Z3.

Waar bezoek je Amsterdam Evergo precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Heerhugowaard.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Heerhugowaard. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Theorie Zeker Halen en Autorijschool Landzicht.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Amsterdam Evergo

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschool-evergo.nl

Telefoon-nr

06 10 62 76 38

Adres

Weerelaan 53

Postcode

1705EB

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

554564480000

Rijschoolnummer

5434Z3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Amsterdam Evergo”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo