automaatrijschool

Op deze pagina ontdek je alles over automaatrijschool.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van automaatrijschool is 46%, 41 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Rijles volgen bij automaatrijschool? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Amsterdam. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Korting rijlessen & auto theorie

Geld besparen op je auto rijbewijs? Check de links heronder! Bestel het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Adres- en contactgegevens van automaatrijschool.

Je vindt de school in Amsterdam. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Jan van Galenstraat 1533, 1056BP Amsterdam. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 06 46 32 03 54. De school heeft een eigen site met meer informatie: automaatrijschool.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 641138920000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4510W8.

In welke plaats vind je automaatrijschool?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere rijscholen in de buurt van Amsterdam.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Amsterdam. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Educatie en RomeoDrive.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: automaatrijschool

Slagingspercentage

46

Aantal examens

41

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

automaatrijschool.nl

Adres

Jan van Galenstraat 1533

Postcode

1056BP

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

641138920000

Rijschoolnummer

4510W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “automaatrijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo