Rijschool Klaas Braad

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Klaas Braad.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Klaas Braad ligt op 51%, 49 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Les je bij Rijschool Klaas Braad? Je examen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Meppel. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorie boek auto of motor.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Klaas Braad.

Deze rijschool vind je in Ijhorst. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Bezoensweg 590, 7955PT Ijhorst. Bellen? Het telefoonnummer is: (0521) 51 02 71. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 082112830000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 7129A9.

Waar vind je Rijschool Klaas Braad (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige scholen in de regio Ijhorst.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Ijhorst. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Dijk en Rijschool van de Belt.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Rijschool Klaas Braad

Slagingspercentage

51

Aantal examens

49

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(0521) 51 02 71

Adres

Bezoensweg 590

Postcode

7955PT

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

082112830000

Rijschoolnummer

7129A9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Klaas Braad”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo