Autorijschool Harm Post

Lees alles over Autorijschool Harm Post.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Harm Post is 44%, 72 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Starten met theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: motor, auto, bromfiets. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Ga je voor rijles bij Autorijschool Harm Post? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Emmeloord.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Harm Post.

Deze rijschool is gevestigd in Blokzijl. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Ettenlandseweg 7, 8356VR Blokzijl. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Telefonisch contact met de rijschool? (0527) 29 14 37, of 06 22 40 23 20. Ze hebben een eigen website met meer informatie: rijschoolpost.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 390474160000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 1271G1.

Waar bezoek ik Autorijschool Harm Post (kaart en route)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere scholen in Blokzijl.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Blokzijl. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: autorijschool Boeve en L.I.E.F. (Leren In Een Flits).

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Harm Post

Slagingspercentage

44

Aantal examens

72

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0527) 29 14 37

Telefoon-nr

06 22 40 23 20

Website

rijschoolpost.nl

Adres

Ettenlandseweg 7

Postcode

8356VR

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord

KvK-nummer

390474160000

Rijschoolnummer

1271G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Harm Post”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo