Rijschool Huizing

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Huizing.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Huizing is 80%, 114 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs AVD). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Kies je voor lessen bij Rijschool Huizing? Je hebt de keuze uit 1 examenlocaties: Eindhoven.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijschool Huizing.

Deze school vind je in Eindhoven. Op zoek naar adresgegevens? Ardechelaan 2, 5627EN Eindhoven. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Iemand van de rijschool spreken? Bel 653539511, of (040) 241 88 67. De school beschikt over een eigen website, hierbij het adres: rijschoolhuizing.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 171196750000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 0486Z8.

Wat is de locatie van Rijschool Huizing?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Eindhoven.

Bekijk alle Rijscholen in Eindhoven. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Regio 040 en Rijschool Acht.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Huizing

Slagingspercentage

80

Aantal examens

114

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Brommobiel

ja

E-mail

[email protected]

Telefoon

653539511

Telefoon-nr

(040) 241 88 67

Website

rijschoolhuizing.nl

Adres

Ardechelaan 2

Postcode

5627EN

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

171196750000

Rijschoolnummer

0486Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Huizing”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo