Beni Autorijschool

Alle details over Beni Autorijschool.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Beni Autorijschool is 23%, 26 personen deden examen (rijbewijs B). Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je van start met rijlessen bij Beni Autorijschool? Het afrijden is dan bij een van de 2 CBR afrijdlocaties: Zoetermeer, Rijswijk.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Beni Autorijschool.

De school heet een locatie in Den Haag. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Rijswijkseweg 239, 2516HD Den Haag. Het KvK-nummer van de rijschool is 703607310000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3520Z8.

Wat is de locatie van Beni Autorijschool (kaart en route)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere rijscholen in de regio Den Haag.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Den Haag. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Rijschool Balli en Autorijschool Inter.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Beni Autorijschool

Slagingspercentage

23

Aantal examens

26

Adres

Rijswijkseweg 239

Postcode

2516HD

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

703607310000

Rijschoolnummer

3520Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Beni Autorijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo