Beni Autorijschool

Alle gegevens van Beni Autorijschool.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Beni Autorijschool ligt op 52%, 27 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Beni Autorijschool? Afrijden doe je bij een van de 2 CBR examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorie boek auto of motor.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Beni Autorijschool.

Deze rijschool vind je in Den Haag. Op zoek naar de adresgegevens? Rijswijkseweg 239, 2516HD Den Haag. Het telefoonnummer van de rijschool is . Het KvK-nummer van de rijschool is: 703607310000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 3520Z8.

Waar zit Beni Autorijschool (route & kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Den Haag.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Den Haag. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Drive Safe Rijopleidingen en Rijschool Imperium.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Beni Autorijschool

Slagingspercentage

52

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

Adres

Rijswijkseweg 239

Postcode

2516HD

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

703607310000

Rijschoolnummer

3520Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Beni Autorijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo