Rijschool Pion

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Pion.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Pion ligt op 0%, 1 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Ga je lessen volgen bij Rijschool Pion? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Rotterdam.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Pion.

De rijschool is gevestigd in Rotterdam. De adresgegevens: Dordtselaan 187C, 3081BP Rotterdam. Bellen kan, het telefoonnummer is nog onbekend, sorry!. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 648771830000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3838U7.

Waar zit Rijschool Pion precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige rijscholen in de buurt van Rotterdam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Rotterdam. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Rijopleidingen PLUS en Autorijschool C&C.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool Pion

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon

nog onbekend, sorry!

Adres

Dordtselaan 187C

Postcode

3081BP

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

648771830000

Rijschoolnummer

3838U7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Pion”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo