Verkeersschool ALERT

Alle informatie die je nodig hebt over Verkeersschool ALERT.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool ALERT is 53%, 38 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: motor, auto. Ga je voor les bij Verkeersschool ALERT? Je hebt de keus uit 2 CBR afrijdlocaties: Leeuwarden, Heerenveen. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Telefoonnummer en adresgegevens van Verkeersschool ALERT.

De school heet een locatie in Drachten. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Alferhof 76, 9202GM Drachten. Neem contact op per e-mail via: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op (0512) 52 34 25, of 06 53 77 20 91. Deze rijschool heeft een eigen site: rijschoolalert.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 555426460000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 0627Z2.

In welke plaats vind je Verkeersschool ALERT (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle rijscholen in de regio Drachten.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Drachten. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Koopstra B.V. en Autorijschool Bakker.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool ALERT

Slagingspercentage

53

Aantal examens

38

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0512) 52 34 25

Telefoon-nr

06 53 77 20 91

Website

rijschoolalert.nl

Adres

Alferhof 76

Postcode

9202GM

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden, Heerenveen

KvK-nummer

555426460000

Rijschoolnummer

0627Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool ALERT”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo