Verkeersschool ALERT

Alle gegevens over Verkeersschool ALERT.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool ALERT ligt op 45%, 60 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: motor, auto, bromfiets. Ga je lessen volgen bij Verkeersschool ALERT? Dan heb je de keuze uit 2 CBR-locaties: Leeuwarden, Heerenveen. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter of auto.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Verkeersschool ALERT.

Je vindt deze rijschool in Drachten. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Alferhof 76, 9202GM Drachten. Je bereikt ze per e-mail via: info@rijschoolalert.nl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 53 77 20 91, of 06 53 66 64 62. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: rijschoolalert.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 887130160000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0627Z2.

Waar vind je Verkeersschool ALERT (route & kaart)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in regio Drachten.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Drachten. Heb je deze rijscholen al bekeken? Verkeersschool Henk De Vries en wegwijs.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool ALERT

Slagingspercentage

45

Aantal examens

60

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolalert.nl

Telefoon

06 53 77 20 91

Telefoon-nr

06 53 66 64 62

Website

rijschoolalert.nl

Adres

Alferhof 76

Postcode

9202GM

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden, Heerenveen

KvK-nummer

887130160000

Rijschoolnummer

0627Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool ALERT”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo