Rijschool Beter

Ontdek alles over Rijschool Beter.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Beter is 89%, 9 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs AVB). Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook lessen met een automaat personenauto. Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Beter? Het afrijden is dan bij een van de 2 CBR-afrijdlocaties: Amsterdam, Alkmaar. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Beter.

De rijschool heeft een vestiging in Zaandam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Schoorldamstraat 7, 1507JN Zaandam. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 48 87 14 33. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij: rijschoolbeter.nl/. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 667342580000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 5026Z6.

Waar vind ik Rijschool Beter?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Zaandam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Zaandam. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool Claudia Beurskens t.h.o.d.n. NXXT en Hoefnagels Autorijschool.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool Beter

Slagingspercentage

89

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 48 87 14 33

Website

rijschoolbeter.nl/

Adres

Schoorldamstraat 7

Postcode

1507JN

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Alkmaar

KvK-nummer

667342580000

Rijschoolnummer

5026Z6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Beter”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo