Buro voor Rij en Testinstruktie

Lees alles over Buro voor Rij en Testinstruktie.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Buro voor Rij en Testinstruktie ligt op 63%, 51 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Ga je van start met rijlessen bij Buro voor Rij en Testinstruktie? Je hebt de keuze uit 1 CBR locaties: Zaandam. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek voor de scooter, auto of motor.

Telefoonnummer en adresgegevens van Buro voor Rij en Testinstruktie.

Deze rijschool heeft een locatie in Krommenie. Dit zijn de adresgegevens: Spinozahof 51, 1561KR Krommenie. Bellen kan, je bereikt ze op . De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 350222000000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3344G1.

Waar bezoek ik Buro voor Rij en Testinstruktie?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Krommenie.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Krommenie. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Verkeersschool Paul B.V. en Verkeersschool Stammers.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Buro voor Rij en Testinstruktie

Slagingspercentage

63

Aantal examens

51

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Adres

Spinozahof 51

Postcode

1561KR

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

350222000000

Rijschoolnummer

3344G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Buro voor Rij en Testinstruktie”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Buro voor Rij en Testinstruktie
Buro voor Rij en Testinstruktie

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo