Buro voor Rij en Testinstruktie

Alles wat je wilt weten over Buro voor Rij en Testinstruktie.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Buro voor Rij en Testinstruktie is 67%, 33 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto. Kies je voor les bij Buro voor Rij en Testinstruktie? Dan heb je keus uit 1 CBR-afrijdlocaties: Zaandam.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Buro voor Rij en Testinstruktie.

Deze school heeft een vestiging in Krommenie. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Spinozahof 51, 1561KR Krommenie. Bellen? Het telefoonnummer is . Het KvK-nummer van de school is: 350222000000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 3344G1.

Wat is de locatie van Buro voor Rij en Testinstruktie precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Krommenie. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Jac Groot Auto- en Motorrijschool v.o.f. en Autorijschool Cor van Assema.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Buro voor Rij en Testinstruktie

Slagingspercentage

67

Aantal examens

33

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Adres

Spinozahof 51

Postcode

1561KR

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

350222000000

Rijschoolnummer

3344G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Buro voor Rij en Testinstruktie”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Buro voor Rij en Testinstruktie
Buro voor Rij en Testinstruktie

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo