Buro voor Rij en Testinstruktie

Alle details over Buro voor Rij en Testinstruktie.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Buro voor Rij en Testinstruktie is 68%, 47 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Buro voor Rij en Testinstruktie verzorgt ook beroepsopleiding(en), . Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Praktijkles volgen bij Buro voor Rij en Testinstruktie? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR examenlocaties: Zaandam. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek rijbewijs b.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Buro voor Rij en Testinstruktie.

De rijschool heeft een vestiging in Krommenie. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Spinozahof 51, 1561KR Krommenie. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: . De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 350222000000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 3344G1.

In welke plaats zit Buro voor Rij en Testinstruktie precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Meer rijscholen in de regio Krommenie.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Krommenie. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: RoAD-Rookhuijzen Advanced Driving en MJ-rijschool.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Buro voor Rij en Testinstruktie

Slagingspercentage

68

Aantal examens

47

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Adres

Spinozahof 51

Postcode

1561KR

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

350222000000

Rijschoolnummer

3344G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Buro voor Rij en Testinstruktie”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Buro voor Rij en Testinstruktie
Buro voor Rij en Testinstruktie

Rijschoolspecialist.nl
Logo