Veilig op Weg

Ontdek alles over Veilig op Weg.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Veilig op Weg ligt op 40%, 5 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto, bromfiets. Kies je ervoor te lessen bij Veilig op Weg? Je rijdt af bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Zaandam. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Veilig op Weg.

Deze school heeft een vestiging in Assendelft. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Brederodestraat 29, 1566TJ Assendelft. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op 06-53907221. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: rijschoolveiligopweg.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 350273820000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9760Z7.

Waar bezoek je Veilig op Weg (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Meer rijscholen in Assendelft.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Assendelft. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Rijschool Klugt en Autorijschool Bosvelt.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Veilig op Weg

Slagingspercentage

40

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-53907221

Website

rijschoolveiligopweg.nl

Adres

Brederodestraat 29

Postcode

1566TJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

350273820000

Rijschoolnummer

9760Z7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Veilig op Weg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo