Autorijland

Alle gegevens over Autorijland.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijland is 80%, 5 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Autorijland? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Zaandam. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijland.

De school is te vinden in Assendelft. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? W.M. Dudokstraat 80, 1567GS Assendelft. Bellen? Het telefoonnummer is 0627381981. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 90086821. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1820Z6.

Wat is de locatie van Autorijland precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Meer rijscholen in de regio Assendelft.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Assendelft. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Traffic talent en Auto-Motorrijschool DEJO.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijland

Slagingspercentage

80

Aantal examens

5

Telefoon-nr

0627381981

Adres

W.M. Dudokstraat 80

Postcode

1567GS

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

90086821

Rijschoolnummer

1820Z6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijland”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo