Motorvaardig

Alles op een rijtje over Motorvaardig.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Motorvaardig is 78%, 46 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs AVB). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je van start met les bij Motorvaardig? Voor het afrijden heb je keus uit 3 examenlocaties: Amsterdam, Alkmaar, Leiden.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Motorvaardig.

Deze school heeft een vestiging in Kortenhoef. Hierbij de adresgegevens van deze school: Kortenhoefsedijk 197i, 1241NB Kortenhoef. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 57 74 37 53. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 665818690000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7230W4.

Waar bezoek ik Motorvaardig?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige rijscholen in de regio Kortenhoef.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Kortenhoef. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: SAMM en Auto-Motorrijschool Ron Winthagen.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Motorvaardig

Slagingspercentage

78

Aantal examens

46

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 57 74 37 53

Adres

Kortenhoefsedijk 197i

Postcode

1241NB

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Alkmaar, Leiden

KvK-nummer

665818690000

Rijschoolnummer

7230W4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorvaardig”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo