Motorvaardig

Alles wat je wilt weten over Motorvaardig.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Motorvaardig is 91%, 33 leerlingen legden een examen af (rijbewijs AVB). Begin je met rijles bij Motorvaardig? Dan heb je keuze uit 1 examenlocaties: Amsterdam. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter of auto.

Telefoonnummer en adresgegevens van Motorvaardig.

De rijschool is gevestigd in Kortenhoef. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Kortenhoefsedijk 197i, 1241NB Kortenhoef. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 57 74 37 53. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 665818690000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7230W4.

Wat is de locatie van Motorvaardig (kaart, routebeschrijving)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle andere rijscholen in Kortenhoef.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Kortenhoef. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Motorrijschool Peel en Maas en Motorrijschool Schouten.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Motorvaardig

Slagingspercentage

91

Aantal examens

33

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 57 74 37 53

Adres

Kortenhoefsedijk 197i

Postcode

1241NB

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

665818690000

Rijschoolnummer

7230W4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorvaardig”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo