Motorvaardig

Alle details over Motorvaardig.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Motorvaardig is 76%, 51 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs AVB). Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je van start met rijlessen bij Motorvaardig? Je kiest uit 3 CBR-examenlocaties: Amsterdam, Alkmaar, Leiden.

Gratis proefles & motor theorieboek

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je motor rijbewijs. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een 100% gratis proefles aan in jouw regio!

Adres, contactgegevens en overige informatie over Motorvaardig.

De rijschool heeft een vestiging in Kortenhoef. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Kortenhoefsedijk 197i, 1241NB Kortenhoef. Bellen kan via: 06 57 74 37 53. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 665818690000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 7230W4.

Waar vind je Motorvaardig (kaart, routebeschrijving)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Meer rijscholen in regio Kortenhoef.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Kortenhoef. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Motorrijschool Ferdinand en Vizier Motoropleidingen.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Motorvaardig

Slagingspercentage

76

Aantal examens

51

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 57 74 37 53

Adres

Kortenhoefsedijk 197i

Postcode

1241NB

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Alkmaar, Leiden

KvK-nummer

665818690000

Rijschoolnummer

7230W4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorvaardig”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo