Rijschool Baas

Alle details over Rijschool Baas.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Baas ligt op 57%, 764 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: motor, auto. Start je met les bij Rijschool Baas? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties: Amsterdam. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool Baas.

Je vindt deze school in Westzaan. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Overtoom 62A, 1551PB Westzaan. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via rijschoolbaas@gmail.com. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 466 11 860. Ze hebben een eigen website: rijschoolbaas.nl. Het KvK-nummer van deze school is 342186730000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 3270U8.

In welke plaats vind ik Rijschool Baas precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in regio Westzaan.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Westzaan. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Zero en Rijschool-Klaassen.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Baas

Slagingspercentage

57

Aantal examens

764

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

rijschoolbaas@gmail.com

Telefoon

06 466 11 860

Website

rijschoolbaas.nl

Adres

Overtoom 62A

Postcode

1551PB

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

342186730000

Rijschoolnummer

3270U8

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Noë Holsheimer

    Hele goede vertrouwde begeleiding tijdens de lessen. Absolute toppers

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo