Autorijschool Wish

Alle gegevens over Autorijschool Wish.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Wish ligt op 47%, 57 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor les bij Autorijschool Wish? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Amsterdam. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorieboek voor het motor of auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijschool Wish.

De school heet een locatie in Assendelft. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Vertrekspoor 49, 1567LH Assendelft. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: info@autorijschoolwish.nl. Het telefoonnummer van de rijschool is 06-42348730. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 343594820000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3685W3.

Waar bezoek je Autorijschool Wish (route & kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige rijscholen in de regio Assendelft.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Assendelft. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Kor Tissen en Rijschool van Dam.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Wish

Slagingspercentage

47

Aantal examens

57

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolwish.nl

Telefoon-nr

06-42348730

Adres

Vertrekspoor 49

Postcode

1567LH

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

343594820000

Rijschoolnummer

3685W3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Wish”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo