Autorijschool Cetin

Lees alles over Autorijschool Cetin.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Cetin is 39%, 18 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Autorijschool Cetin biedt ook beroepsopleiding(en): . Ga je van start met rijles bij Autorijschool Cetin? Dan heb je de keuze uit 3 CBR-locaties: Amsterdam, Zaandam, Alkmaar. Zo snel mogelijk je theorie certicaat behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool Cetin.

De school heet een locatie in Assendelft. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Oeral 50, 1567KV Assendelft. Neem contact op per e-mail via: acetin070@gmail.com. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 14 45 73 75. Het KvK-nummer van deze school is: 544152840000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 7680Z2.

In welke plaats vind ik Autorijschool Cetin precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Meer rijscholen in regio Assendelft.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Assendelft. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Bergen en Verkeersschool Ray Erkelens.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Cetin

Slagingspercentage

39

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

E-mail

acetin070@gmail.com

Telefoon-nr

06 14 45 73 75

Adres

Oeral 50

Postcode

1567KV

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zaandam, Alkmaar

KvK-nummer

544152840000

Rijschoolnummer

7680Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Cetin”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo