Rijschool Billy

Lees meer over Rijschool Billy.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Billy ligt op 53%, 34 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Rijschool Billy? Dan heb je keuze uit 1 examenlocaties van CBR: Utrecht. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs b.

Contact & telefoon van Rijschool Billy.

De school heet een locatie in Utrecht. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Edmond Audranstraat 23, 3543BG Utrecht. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 18 87 76 98. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 743666100000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 2031K0.

In welke plaats vind ik Rijschool Billy precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Meer rijscholen in Utrecht.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Utrecht. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Klinkenberg en Fx drive.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Rijschool Billy

Slagingspercentage

53

Aantal examens

34

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 18 87 76 98

Adres

Edmond Audranstraat 23

Postcode

3543BG

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

743666100000

Rijschoolnummer

2031K0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Billy”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo