Rijcoach Dina

Alle informatie over Rijcoach Dina.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijcoach Dina is 83%, 12 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Rijcoach Dina? Rij-examen doe je bij een van de 2 CBR afrijdlocaties: Goes, Terneuzen. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijcoach Dina.

De rijschool is gevestigd in Terneuzen. Dit zijn de adresgegevens: Vrijheidslaan 8, 4533AA Terneuzen. Je bereikt ze per e-mail via: info@rijcoachdina.nl. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: (0115) 62 09 71. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 613068270000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9285G6.

Waar vind je Rijcoach Dina precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in regio Terneuzen.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Terneuzen. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Rene Vink en Verkeersschool Cosijn.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijcoach Dina

Slagingspercentage

83

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@rijcoachdina.nl

Telefoon

(0115) 62 09 71

Adres

Vrijheidslaan 8

Postcode

4533AA

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes, Terneuzen

KvK-nummer

613068270000

Rijschoolnummer

9285G6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijcoach Dina”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo