Rij-Opleiding M. Sanderse

Alle details over Rij-Opleiding M. Sanderse.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rij-Opleiding M. Sanderse ligt op 59%, 46 leerlingen deden examen (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Les je bij Rij-Opleiding M. Sanderse? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR examenlocaties: Terneuzen.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rij-Opleiding M. Sanderse.

Je vindt de school in Terneuzen. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Axelsestraat 45, 4537AC Terneuzen. Je bereikt ze per e-mail via: [email protected]. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 54 24 49 74. De school beschikt over een eigen site: marcsanderse.nl. Het KvK-nummer van deze school is 210192800000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7394W7.

Wat is de locatie van Rij-Opleiding M. Sanderse precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle rijscholen in Terneuzen.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Terneuzen. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Safe en Autorijschool Kijkuit.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rij-Opleiding M. Sanderse

Slagingspercentage

59

Aantal examens

46

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 54 24 49 74

Website

marcsanderse.nl

Adres

Axelsestraat 45

Postcode

4537AC

Plaats

Examenlocatie(s)

Terneuzen

KvK-nummer

210192800000

Rijschoolnummer

7394W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rij-Opleiding M. Sanderse”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rij-Opleiding M. Sanderse
Rij-Opleiding M. Sanderse

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo