Rijschool Tinus

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Tinus.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Tinus is 38%, 303 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Eerst je theorie halen? Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Tinus? Je hebt de keuze uit 3 CBR-locaties: Vlissingen, Goes, Terneuzen. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek.

Adres- en contactgegevens van Rijschool Tinus.

Deze rijschool is gevestigd in Terneuzen. De adresgegevens zijn als volgt: Dixielandkade 40, 4533AB Terneuzen. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: rijschooltinus@zeelandnet.nl. Bellen? Het telefoonnummer is: 06-22440019. Ze hebben een eigen site met meer informatie: rijschooltinus.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 532491860000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4612W5.

Waar vind je Rijschool Tinus?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere scholen in Terneuzen.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Terneuzen. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Groen en Autorij- en verkeersschool Jan den Dekker.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Tinus

Slagingspercentage

38

Aantal examens

303

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

rijschooltinus@zeelandnet.nl

Telefoon-nr

06-22440019

Website

rijschooltinus.nl

Adres

Dixielandkade 40

Postcode

4533AB

Plaats

Examenlocatie(s)

Vlissingen, Goes, Terneuzen

KvK-nummer

532491860000

Rijschoolnummer

4612W5

Reviews

0.0
0
1
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Rien Poppelaars

    Uitstekende rijschool met Dennis als een goede en prettige instructeur. Prima lessen en in één keer geslaagd.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo