Rijschool Tinus

Alles wat je wilt weten over Rijschool Tinus.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Tinus is 39%, 277 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). De school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je voor les bij Rijschool Tinus? Je hebt voor het afrijden keus uit 4 CBR-examenlocaties: Ritthem, Goes, Terneuzen, Urmond.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool Tinus.

Je vindt deze school in Terneuzen. De adresgegevens zijn als volgt: Dixielandkade 40, 4533AB Terneuzen. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06-22440019. De rijschool heeft een eigen website: rijschooltinus.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 532491860000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 4612W5.

Waar vind ik Rijschool Tinus (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Terneuzen.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Terneuzen. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Walcheren en ME2 Drive.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Tinus

Slagingspercentage

39

Aantal examens

277

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-22440019

Website

rijschooltinus.nl

Adres

Dixielandkade 40

Postcode

4533AB

Plaats

Examenlocatie(s)

Ritthem, Goes, Terneuzen, Urmond

KvK-nummer

532491860000

Rijschoolnummer

4612W5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Tinus”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo