Autorijschool Il Primo

Alles op een rijtje over Autorijschool Il Primo.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Il Primo ligt op 28%, 25 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Autorijschool Il Primo? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Terneuzen. Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie-examen boek.

Contact & telefoon van Autorijschool Il Primo.

De school is gevestigd in Terneuzen. Dit zijn de adresgegevens: Begoniahof 14, 4537SH Terneuzen. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 20 84 13 49. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 806454880000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1513W1.

Waar zit Autorijschool Il Primo?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in de regio Terneuzen.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Terneuzen. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Start Rijopleiding en Rijschool Rene Vink.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Autorijschool Il Primo

Slagingspercentage

28

Aantal examens

25

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 20 84 13 49

Adres

Begoniahof 14

Postcode

4537SH

Plaats

Examenlocatie(s)

Terneuzen

KvK-nummer

806454880000

Rijschoolnummer

1513W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Il Primo”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo