Autorijschool Chris Roelse

Alles op een rijtje over Autorijschool Chris Roelse.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Chris Roelse is 60%, 469 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets, tractor. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Kies je ervoor lessen te volgen bij Autorijschool Chris Roelse? Je examen doe je bij een van de 4 examenlocaties van het CBR: Ritthem, Goes, Terneuzen.

Heeft de rijschool een keurmerk?

Bij deze school ben je in goede handen, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Zo weet jij als leerling zeker dat je lessen van hoge kwaliteit mag verwachten.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool Chris Roelse.

Deze school vind je in Terneuzen. Op zoek naar de adresgegevens? Axelsestraat 171, 4537AT Terneuzen. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via (0115) 611413. De school beschikt over een eigen site: chrisroelse.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 210191750000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 0301K8.

Waar vind ik Autorijschool Chris Roelse?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in de regio Terneuzen.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Terneuzen. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Tinus en Rijschool Rene Vink.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Chris Roelse

Slagingspercentage

60

Aantal examens

469

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Tractortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0115) 611413

Website

chrisroelse.nl

Adres

Axelsestraat 171

Postcode

4537AT

Plaats

Examenlocatie(s)

Ritthem, Goes, Terneuzen

KvK-nummer

210191750000

Rijschoolnummer

0301K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Chris Roelse”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Chris Roelse
Autorijschool Chris Roelse

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo