Autorijschool Chris Roelse

Alles op een rijtje over Autorijschool Chris Roelse.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Chris Roelse is 57%, 380 personen legden examen af (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto, bromfiets, tractor. Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. (Praktijk)les volgen bij Autorijschool Chris Roelse? Dan heb je de keuze uit 3 CBR afrijdlocaties: Ritthem, Goes, Terneuzen. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Heeft de rijschool keurmerken?

Deze rijschool beschikt over een VRB-keurmerk. Opleiders die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling ben je zo verzekerd van een hoge leskwaliteit.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool Chris Roelse.

Deze rijschool is gevestigd in Terneuzen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Axelsestraat 171, 4537AT Terneuzen. Mailen? Hierbij het e-mailadres [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op (0115) 611413. Ze hebben een eigen website met meer informatie. Hierbij het adres: chrisroelse.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 210191750000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 0301K8.

In welke plaats vind je Autorijschool Chris Roelse precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige scholen in regio Terneuzen.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Terneuzen. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijbewijsteam Suheyda Yamanoglu en Autorijschool Gert Pieters.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool Chris Roelse

Slagingspercentage

57

Aantal examens

380

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Tractortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0115) 611413

Website

chrisroelse.nl

Adres

Axelsestraat 171

Postcode

4537AT

Plaats

Examenlocatie(s)

Ritthem, Goes, Terneuzen

KvK-nummer

210191750000

Rijschoolnummer

0301K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Chris Roelse”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Chris Roelse
Autorijschool Chris Roelse

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo