Rijnberg Opleidingen B.V.

Lees alles over Rijnberg Opleidingen B.V..

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijnberg Opleidingen B.V. ligt op 93%, 28 leerlingen legden een examen af (rijbewijs C). Hoe zit het bij jou met je theoretische verkeerskennis? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Start je met rijles bij Rijnberg Opleidingen B.V.? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-locaties: Terneuzen.

Welk keurmerk(en) heeft deze school?

De school beschikt over een BOVAG-keurmerk. Opleiders die een dergelijk keurmerk hebben, moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Contact & telefoon van Rijnberg Opleidingen B.V..

Deze school heeft een vestiging in Terneuzen. Op zoek naar adresgegevens? Nijverheidsstraat 9, 4538AX Terneuzen. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (0115) 69 41 99, of 06 53 96 69 42. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, [email protected] Het KvK-nummer van de rijschool is: 734085650000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 2719H8.

Waar vind je Rijnberg Opleidingen B.V. precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in Terneuzen.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Terneuzen. Check ook deze rijscholen: Hoogesteger Verkeersopleidingen B.V. en Cordewener Scholing en Training B.V..

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijnberg Opleidingen B.V.

Slagingspercentage

93

Aantal examens

28

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0115) 69 41 99

Telefoon-nr

06 53 96 69 42

Website

[email protected]

Adres

Nijverheidsstraat 9

Postcode

4538AX

Plaats

Examenlocatie(s)

Terneuzen

KvK-nummer

734085650000

Rijschoolnummer

2719H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijnberg Opleidingen B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijnberg Opleidingen B.V.
Rijnberg Opleidingen B.V.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo