Tour Rijopleiding

Alle informatie over Tour Rijopleiding.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Tour Rijopleiding is 74%, 27 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je voor les bij Tour Rijopleiding? Dan heb je keuze uit 1 CBR-afrijdlocaties: Terneuzen.

Contactgegevens en telefoonnummer van Tour Rijopleiding.

De school is gevestigd in Terneuzen. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Polenweg 18M, 4538AP Terneuzen. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 23 91 47 05. Het KvK-nummer van de school is: 716542080000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1115H4.

Waar bezoek ik Tour Rijopleiding precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Terneuzen.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Terneuzen. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Safe en Rijschool Mitchel Versprille t.h.o.d.n. NXXT.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Tour Rijopleiding

Slagingspercentage

74

Aantal examens

27

Telefoon-nr

06 23 91 47 05

Adres

Polenweg 18M

Postcode

4538AP

Plaats

Examenlocatie(s)

Terneuzen

KvK-nummer

716542080000

Rijschoolnummer

1115H4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tour Rijopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo