Start Rijopleiding

Ontdek alles over Start Rijopleiding.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Start Rijopleiding is 33%, 3 personen deden examen (rijbewijs B). De school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Ga je lessen volgen bij Start Rijopleiding? Je hebt de keuze uit 1 examenlocaties van het CBR: Terneuzen. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Start Rijopleiding.

De school heet een locatie in Terneuzen. De adresgegevens zijn als volgt: van Riebeeckstraat 4, 4535BA Terneuzen. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 39 79 95 01. De rijschool heeft een eigen website: start-rijopleiding.nl/. Het KvK-nummer van de school is 629549460000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3913K1.

Wat is de locatie van Start Rijopleiding (kaart en route)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Terneuzen.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Terneuzen. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Math Janssen V.O.F. en Auto- en motorrijschool Bert Frenken.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Start Rijopleiding

Slagingspercentage

33

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 39 79 95 01

Website

start-rijopleiding.nl/

Adres

van Riebeeckstraat 4

Postcode

4535BA

Plaats

Examenlocatie(s)

Terneuzen

KvK-nummer

629549460000

Rijschoolnummer

3913K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Start Rijopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo