Rijschool Reco

Alle informatie over Rijschool Reco.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Reco ligt op 93%, 29 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs AVB). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Reco? Je hebt de keuze uit 1 CBR-examenlocaties: Amsterdam.

Motor theorie & korting rijlessen

Voordelig je motor rijbewijs halen? Check de links hieronder. Bestel het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool Reco.

De rijschool heeft een vestiging in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Pieter Postsingel 17, 1067AM Amsterdam. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 36 04 95 57. Het KvK-nummer van de rijschool is: 682563100000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6368N9.

Wat is de locatie van Rijschool Reco (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Amsterdam.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Motorrijschool GT en De Motortrainer.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Rijschool Reco

Slagingspercentage

93

Aantal examens

29

Motor

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 36 04 95 57

Adres

Pieter Postsingel 17

Postcode

1067AM

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

682563100000

Rijschoolnummer

6368N9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Reco”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo