HEM Motorrijschool

Ontdek alles over HEM Motorrijschool.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van HEM Motorrijschool is 87%, 31 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs AVB). Ga je van start met rijles bij HEM Motorrijschool? Je hebt de keuze uit 2 CBR-afrijdlocaties: Amsterdam, Leiden. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorie boek auto.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van HEM Motorrijschool.

De rijschool is te vinden in Amsterdam. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Balistraat 4B, 1094JL Amsterdam. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06 29 51 11 65. Het KvK-nummer van de school is 342947390000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5502A1.

Waar zit HEM Motorrijschool (route & kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Alle rijscholen in Amsterdam.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Check ook deze rijscholen: Hippe Amsterdam en Rijschool Drive Social.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: HEM Motorrijschool

Slagingspercentage

87

Aantal examens

31

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 29 51 11 65

Adres

Balistraat 4B

Postcode

1094JL

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Leiden

KvK-nummer

342947390000

Rijschoolnummer

5502A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “HEM Motorrijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo