P. Boogaard Broek In Waterland ⇒ Reviews, ervaringen & contact

P. Boogaard

Op deze pagina ontdek je alles over P. Boogaard.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van P. Boogaard is 57%, 60 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je van start met les bij P. Boogaard? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Zaandam. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Beste auto theorieboek, gratis oefenen & gratis proefles

Bespaar geld op je autorijbewijs met onderstaande links. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan!

Telefoonnummer en contactgegevens van P. Boogaard.

Je vindt deze rijschool in Broek In Waterland. De adresgegevens zijn als volgt: Buitenweeren 12, 1151BG Broek In Waterland. Je bereikt ze per e-mail via: [email protected]. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op (020) 403 15 27, of 06 54 67 70 77. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 360369930000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2418K1.

In welke plaats vind ik P. Boogaard?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in regio Broek In Waterland.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Broek In Waterland. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool J. De Bock en Autorijschool Pith.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: P. Boogaard

Slagingspercentage

57

Aantal examens

60

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 54 67 70 77

Adres

Buitenweeren 12

Postcode

1151BG

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

360369930000

Rijschoolnummer

2418K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “P. Boogaard”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo