Autorijschool Het Noorden

Lees meer over Autorijschool Het Noorden.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Het Noorden ligt op 37%, 38 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Autorijschool Het Noorden? Dan heb je keuze uit 2 examenlocaties van het CBR: Amsterdam, Haarlem. Binnenkort je theorie certicaat halen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto, motor of scooter.

Telefoonnummer en adresgegevens van Autorijschool Het Noorden.

Deze rijschool is gevestigd in Amsterdam. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Pettenstraat 12, 1024CR Amsterdam. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 83 60 70 61. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 680059030000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 5600F8.

Wat is de locatie van Autorijschool Het Noorden precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Amsterdam.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Amsterdam. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: TBdrive en RijbewijsExpress.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Het Noorden

Slagingspercentage

37

Aantal examens

38

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 83 60 70 61

Adres

Pettenstraat 12

Postcode

1024CR

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem

KvK-nummer

680059030000

Rijschoolnummer

5600F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Het Noorden”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Het Noorden
Autorijschool Het Noorden

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo