Rijschool Querido

Alle gegevens over Rijschool Querido.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Querido is 60%, 5 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Rijschool Querido? Voor het afrijden heb je keus uit 2 CBR-locaties: Emmeloord, Amsterdam. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Querido.

De school heet een locatie in Monnickendam. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Dissel 2, 1141ZL Monnickendam. Bellen? Het telefoonnummer is 06 51 60 36 47. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 753782210000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1569K9.

In welke plaats zit Rijschool Querido (kaart en route)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere rijscholen in de buurt van Monnickendam.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Monnickendam. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Greenline Amsterdam en Steef Gerritsen.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Querido

Slagingspercentage

60

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 51 60 36 47

Adres

Dissel 2

Postcode

1141ZL

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord, Amsterdam

KvK-nummer

753782210000

Rijschoolnummer

1569K9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Querido”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo