Autorijschool Only for Ladies

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Only for Ladies.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Only for Ladies is 30%, 10 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Eerst theorieles volgen? Bij deze rijschool kan dat voor: auto. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Les volgen bij Autorijschool Only for Ladies? Je examen doe je bij een van de 2 examenlocaties van het CBR: Amsterdam, Zaandam. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorieboek, gratis oefenen & rijles aanbieding

Voordelig je auto rijbewijs halen? Bekijk de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een proefles aan, 100% gratis.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Only for Ladies.

Deze rijschool vind je in Amsterdam. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Midwoudpad 66, 1024MC Amsterdam. Stuur ze een mailtje, [email protected]. Telefonisch contact met de rijschool? 06-47159580, of 06-47089081. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: onlyforladies.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 600001980000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5342W4.

Waar zit Autorijschool Only for Ladies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Amsterdam.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Amsterdam. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Zaanseverkeersopleidingen en Saendrive.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Only for Ladies

Slagingspercentage

30

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-47089081

Website

onlyforladies.nl

Adres

Midwoudpad 66

Postcode

1024MC

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zaandam

KvK-nummer

600001980000

Rijschoolnummer

5342W4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Only for Ladies”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Only for Ladies
Autorijschool Only for Ladies

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo