NL-Rijschool

Alles over NL-Rijschool.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van NL-Rijschool ligt op 49%, 72 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je voor les bij NL-Rijschool? Rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Harderwijk. Binnenkort je theorie certicaat halen? Bekijk hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige info over NL-Rijschool.

De rijschool heeft een vestiging in Zeewolde. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Enkhuizerweg 25, 3891CV Zeewolde. Bellen? Het telefoonnummer is 06 37 33 47 33. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 787069040000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6754Z1.

Waar zit NL-Rijschool (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Zeewolde.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Zeewolde. Check ook deze rijscholen: Perspectief Verkeersschool en Rijschool Marcel.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: NL-Rijschool

Slagingspercentage

49

Aantal examens

72

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 37 33 47 33

Adres

Enkhuizerweg 25

Postcode

3891CV

Plaats

Examenlocatie(s)

Harderwijk

KvK-nummer

787069040000

Rijschoolnummer

6754Z1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Jane

    Mijn zoon Daniël heeft zijn rijbewijs B binnen 2 maanden behaald dankzij de inzet deze geweldige rijinstructeur. Hij is eerlijk en oprecht en zet zich voor 100% in voor de cursisten. Wij bevelen deze rijschool van harte aan.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo